Storing? 0800 3 234 234

Wij zijn dealer van een LED scherm met daglicht effect

Negentig procent van de dag brengen we door in ruimtes die onvoldoende en kunstmatig zijn verlicht. Hierdoor hebben veel mensen een tekort aan daglicht. Onderzoek heeft aangetoond dat een gebrek aan voldoende daglicht kan leiden tot gezondheidsklachten zoals slaapproblemen, vermoeidheid, concentratieproblemen, depressiviteit, vermindering van productiviteit en een aanzienlijk hoger ziekteverzuim

Wij zijn sinds kort dealer van een innovatief LED scherm.  Deze virtuele ‘Led-ramen’ met hoge resolutie foto’s van wolken en bomen geven een natuurlijk daglicht effect.  Hierdoor ontstaat een gezond en fraaie leef- en werkomgeving. Het effect: meer energie,  stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt sales, vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand.

De schermen zijn plat en compact en kunnen daardoor snel op iedere muur en plafond worden gemonteerd.  De panelen hebben een licht afgifte van 4000 Lux . Door de dikte van de plaat en de diepdruk techniek ontstaat een realistisch diepte-effect. Het is eenvoudig de fotopanelen te verwisselen door het snap-open frame. Wij hebben een uitgebreide keuze uit afbeeldingen van een zeer hoge resolutie. De plafonds zijn UV bestendig en hebben een zelfdovende eigenschappen (brandklasse B1).De frames zijn daarnaast zo duurzaam dat u in aanmerking kan komen voor een Energie Investerings Aftrek (EIA).

Wilt u meer weten over de LED panelen? Neem dan contact met ons op.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek