Storing? 0800 3 234 234

Damstra Fiets Club in Winterberg

Op 22 september vertrokken 11 man van de Damstra Fiets Club voor een fiets 3 daagse naar Winterberg, alom bekend van de wintersport, maar waar het ook fantastisch fietsen is. Hieronder een kort verslag van de geweldige fiets 3 daagse.

Donderdagmorgen vertrokken we om 7.30 uur vanuit Driesum richting Winterberg , na een goede reis kwamen we daar rond 12.00 uur aan. Het mooie weer motiveerde nog meer om, gelijk na te hebben ingecheckt, de fietskleding aan te trekken om gezamenlijk het eerste rondje te maken. Na 75 kilometer en flink wat beklimmingen kwamen we weer terug  bij het hotel. Na het avondeten en een paar biertjes aan de bar werd het tijd om de nachtrust in te gaan, want de volgende dag stond de koninginnen rit op het programma.

Vrijdagmorgen om 10.30 uur gingen we van start voor een lange dag fietsen door het mooie Rothaargebergte te fietsen, “het dak van Westfalen” of “het land van de duizend bergen en dalen” genoemd. Het weer was nog mooier dan de dag ervoor, zodat het nog meer genieten was onderweg, en we heerlijk een terrasje konden pikken onderweg. Deze dag werd er 125 kilometer afgelegd.

Zaterdag, de laatste dag alweer, maar eerst nog een rondje van 90 kilometer fietsen, met stevige kuitenbijters als de Kahler Asten en de Langeberg. Een prachtige afsluiter van deze 3 daagse. Na te hebben gedouchte en nog even in het binnenzwembad een paar baantjes te hebben getrokken gingen met een voldaan gevoel weer richting huis. Al met al een zeer geslaagde reis van de Damstra Fietsclub. Op naar het volgende evenement en iedereen bedankt voor de gezellige dagen.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek