Storing? 0800 3 234 234

Erkend Zonnestroom Installateur

Op vrijdag 5 juli 2013 heeft Koninklijke Damstra Installatietechniek BV het certificaat “Erkend Zonnestroom Installateur” in ontvangst van de stichting Erkende Installateurs (SEI).

Koninklijke Damstra is hiermee de eerste installateur in Friesland, Groningen en Drenthe die dit certificaat in ontvangst neemt.

Het certificaat werd uitgereikt door de heer L. de Heer (Uneto-VNI) en de heer R. Bos (Wethouder duurzame gemeente Dantumadeel) en werd in ontvangst genomen door de heer T. Damstra (Algemeen Directeur) en de heer D.J. Visser (Bedrijfsleider).

In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Hiermee laat Damstra niet alleen zien dat ze zonnepanelen scherp kunnen aanbieden maar ook dat ze kwaliteit leveren zowel in de keuze van het materiaal als de kwaliteit van de montage.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

Damstra Installatietechniek
Al meer dan 100 jaar
ervaring
Gekwalificeerd personeel
en goedgekeurde materialen
Voorloper op het gebied
van duurzaamheid
24 uurs Storingsdienst
bel gratis 0800 3 234 234
© 2020 Koninklijke Damstra Installatietechniek