Storing? 0800 3 234 234

Bouwbedrijf Visser gaat zuivere stroom opwekken

Als familiebedrijf, opgericht in 1929, beseft Bouwbedrijf Visser maar al te goed dat zij een grote verantwoordelijkheid hebben naar de toekomstige generaties. Bouwbedrijf Visser is sinds 2010 gevestigd in Dokkum. De oorsprong van het bedrijf gaat echter ruim tachtig jaar terug in de tijd en ligt in het dorpje Oostrum. Momenteel is de leiding in handen van de 3e generatie Visser.

Het thema duurzaamheid neemt een belangrijke plek in binnen het bedrijf. ‘Als familiebedrijf hebben we een lange-termijn visie waarbij de mens en het milieu een belangrijke plaats innemen. Nu investeren, betekent oogsten in de toekomst’, aldus Edwin Visser, directeur Bouwbedrijf Visser.

Elke zonnestraal telt
Wij mogen 328 zonnepanelen bij bouwbedrijf Visser plaatsen. Het vermogen dat op het dak kan worden opgewekt staat, afhankelijk van het aantal zonuren, gelijk aan een stroomvoorziening voor 27 huishoudens gedurende een jaar. Hiermee bespaart Bouwbedrijf Visser ruim 42158.90 KG CO2. Het gehele systeem wordt uitgevoerd met Solar Edge. Dit betekent volledige zichtbaarheid in de werking van elk paneel dankzij monitoring op paneelniveau.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek