Storing? 0800 3 234 234

Bijscholing monteurs

WTRD bijscholingOmscholing en bijscholing staat bij ons hoog op de agenda. De integratie van verschillende installatietechnieken vergt steeds nieuwe vaardigheden. Na de zomervakantie zijn een aantal monteurs van WTRD begonnen met de praktijkopleiding Service Monteur Duurzame Installatietechniek.

Praktijkopleiding Service Monteur Duurzame Installatietechniek

Medewerkers van negen bedrijven uit Friesland volgen deze praktijkopleiding. Het unieke van deze opleiding is dat Damstra samen met de 8 andere bedrijven, met een medewerker in de opleiding, de klankbordgroep vormen. Samen met het onderwijs stellen wij het onderwijsprogramma vast.

Cursus luchtbehandeling

Onlangs hebben onze monteurs in een op maat gemaakte cursus luchtbehandeling gevolgd. Door een combinatie van theorie en praktijk krijgen de monteurs een beter inzicht in luchtbehandelingstechniek. Hierbij draait het om het optimaal inregelen van luchtbehandelingskasten, waardoor er sprake is van een optimale balans tussen inkomende en uitgaande lucht. Het theoretische deel van de cursus vond in company plaats en voor het praktijkgedeelte is gebruik gemaakt van het Duurzaam Doen Huis van ROC Friese Poort Centrum Duurzaam om praktijksituaties goed te kunnen simuleren.

“Een prachtige leeromgeving, omdat alle technische installaties in één oogopslag zichtbaar zijn. Vaak zijn de technische installaties al weggewerkt”, aldus een monteur van WTRD Techno Service BV.

In de Ondernemend Friesland is in de oktober editie een interessant artikel geschreven over deze opleiding. Benieuwd naar het complete artikel? Deze kan u hieronder bekijken (blz 65) of via deze link.

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek