Storing? 0800 3 234 234

Actie zonnepanelen particuliere woningen

Gebruikt jouw huishouden een enorme hoeveelheid aan energie of wil je uit persoonlijk oogpunt een bijdrage leveren aan een schoner milieu? Gelukkig denken steeds meer mensen na over stappen die zij kunnen nemen om het energieverbruik te verminderen. Een eenmalige investering kan op de langere termijn veel kosten besparen.

Maatwerkadvies en regionaal

Damstra biedt als regionale installateur, maatwerkadvies voor zonnepanelen op particulieren woningen. Uit hoeveel personen bestaat je huishouden? Wat is de dakhelling en -ligging? Dit en meer wordt besproken tijdens de eerste kennismaking met onze adviseur.

Damstra plaatste in de afgelopen 5 maanden bij zowel zakelijke klanten als particuliere veel zonnepanelen. Gemiddelde score klanttevredenheid was een 8.8! De gemiddelde opbrengst is 330 kWh per paneel per jaar (standaard panelen).

Zo op naar de zomer, vinden wij het tijd voor een leuke actie! In de zomer zijn de dagen langer, wat van invloed is op de opbrengst van zonnepanelen. Zonnepanelen wekken in de zomer niet alleen meer energie op doordat het zonlicht feller is, maar ook doordat de zon langer schijnt.

Actie

Bij het geven van opdracht tot eind juni ’21 maak je kans op een tablet* met een monitoringsapp waarop je je verbruik kunt monitoren en je energieverbuik in realtime kunt volgen. Zo kun je je huishoudelijk energieverbruik bijhouden zodat je de controle houdt over verbruik en besparingen.

* We verloten 1 tablet (Apple ipad (2020) wifi 32GB Grijs) per maand. Aan het einde van de maand vindt er een loting plaats. 

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op!

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek