Storing? 0800 3 234 234

487 zonnepanelen bij Bootwerk in Wâldsein

‘Laat de zon maar schijnen in Wâldsein’ aldus Frank van Bootwerk.

Aan de oever van de Wellesloot in het prachtige watersportdorp Wâldsein staat het pand van Bootwerk; gerenommeerd specialist in interieurbouw. Het duurzaam ogende pand van Bootwerk bestaat uit een productiehal, showroom en kantoren. Het ontwerp is aansprekend: een verrassende combinatie van naaldhout, plaatmateriaal en Red Cedar gevelbekleding.

Bij een bedrijf als Bootwerk waar gedurende de dag bedrijvigheid is en gewerkt wordt met zware machines, behoort een continue verbruik aan energie. Voor Bootwerk was er op dit punt een reductie te behalen en schakelde hiervoor de Damstra Installatiergoep in.

In opdracht van Bootwerk heeft Damstra 478 zonnepanelen geplaatst. Allen op hetzelfde dak maar wel in drie richtingen: op het zuiden, westen en oosten. De energie opbrengst wordt zo gelijk getrokken met het continue energieverbruik.

Frank Bos van Bootwerk:

“We zijn erg tevreden over de totaalaanpak van Damstra. Goede accurate voorlichting in het gehele offerte traject en daarna volgens planning en ‘geruisloos’ realiseren van de installatie. Door goede vakmensen die correct communiceren.

Tevens heeft Damstra ‘eigenaarschap’ getoond bij het integreren van de zonnepanelen/omvormers in onze bestaande E-installatie. Het geheel is nu zo opgesteld alsof de gehele E-installatie vanaf dag 1 zo bedoeld is en gedraaid heeft. Ook de begeleiding van Enber tijdens het gehele traject was zeer professioneel en to the point. Zonder hun input en kennis hadden we geen plek op het net gekregen voor teruglevering.

Heel erg tevreden, laat de zon maar komen!”

478 stuks  zonnepanelen, 250 Ampere hoofdverdeler + bouwkundige kast    
-Type paneel: URE 330Wp
-Totaal vermogen: 157.740Wp
-Jaarlijkse opbrengst: 145.450kWh
-Type omvormer:SolarEdge SE33,3K + SE82,8K 3-fase
-Type onderconstructie: Clickfit Flatfix Fusion (voor platte dak)

Oplevering: 24-3-2021

 

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek