Storing? 0800 3 234 234

44 zorgappartementen Tellepark, Heerenveen

Eind vorig jaar zijn de 44 zorgeenheden voor Talant opgeleverd. In ‘Bouwen in het Noorden’ wordt deze week een terugblik gedaan waarin Dirk Jacob Visser, bedrijfsleider bij Damstra Installatiegroep, aan het woord is. 

Het getal 44 is op vele manieren deelbaar. Om voor 44 bewoners een gebouw te maken, kun je dan ook alle kanten op. Het plan voor een nieuwe woonplek voor cliënten van Alliade is om die reden meerdere keren gewijzigd. Het resultaat van de rekensom: zestien woongroepen in vier gebouwen, waarvan twee aan elkaar gespiegeld. Met de ruggen tegen elkaar aan en een binnentuin als hart.

Kennis delen
‘Deze appartementen zijn voor bewoners met een beperking. Ze wonen zelfstandig, met begeleiding’, vertelt Visser. De belangrijkste eis voor de installaties was een duurzame oplossing, geschikt voor gebruik in deze woonvorm. ‘We hebben in het vinden van die oplossing veel kennis kunnen delen met Alliade. Zij hadden de nodige specifieke wensen, wij de ervaring met de juiste installaties. Zo moeten de bewoners wel zelf de temperatuur van het douchewater kunnen regelen, maar moeten ze zich niet kunnen verbranden.’

Lees hier het hele artikel van Bouwen in het Noorden.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek