Storing? 0800 3 234 234

3 tips om je bedrijf duurzamer te maken en daarmee je energierekening te verlagen

Bij Koninklijke Damstra werken we volgens de Trias Energetica. Dit model geeft de drie stappen weer naar een duurzaam bedrijf met een energiezuiniger gebouw: beperk de energievraag, gebruik duurzame energie en gebruik fossiele brandstoffen zo efficiënt en schoon mogelijk. Wij bieden je 3 tips waardoor jij binnen een mum van tijd je energierekening hebt verlaagd.

1. Beperk de energievraag

Door te zorgen voor goede isolatie van het gebouw, is er minder verwarming nodig. Wij bieden verschillende opties. Nog één stap verder zetten? Doe mee aan de warmetruiendag, dat doen wij ook.

2. Gebruik duurzame energie

Door gebruik te maken van duurzame energie zoals zonnepanelen, warmtepompen of laadpalen kom je al een heel eind. Op deze manier compenseer je namelijk veel van je energieverbruik. Bij Koninklijke Damstra bieden we verschillende mogelijkheden die je helpen te verduurzamen.

3. Gebruik fossiele brandstoffen zo efficiënt en schoon mogelijk

Het gebruik van zonnepanelen vermindert al een groot deel van de energiekosten, maar door ook op het energieverbruik te letten valt er nog veel meer te besparen. Door efficiënt met energie om te gaan verbruik je minder, en des te minder je verbruikt, hoe minder energie je hoeft op te wekken. Zo sta je sneller quitte. Een groot deel van onze energiekosten bestaan namelijk uit kosten voor onnodig energieverbruik. Verwarm en verlicht ruimtes dus bijvoorbeeld alleen als ze gebruikt worden, en let op moderne producten waarbij comfort prioriteit heeft, zoals een Quooker, airconditioner of groot televisiescherm. Stel jezelf, vóór het aanschaffen van zulk soort producten, eerst de vraag of je het echt nodig hebt.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek