Storing? 0800 3 234 234

234 zonnepanelen Energie Kenniscentrum Leeuwarden

Voor de bouwvak hebben wij de materialen bij het Energie Kenniscentrum Leeuwarden op het dak gedraaid. In totaal zullen wij de komende tijd 234 zonnepanelen met elk een vermogen van 455WP gaan plaatsen op het dak  van het Energie Kenniscentrum. Deze worden aangesloten op 3 SolarEdge omvormers en optimizers. De onderconstructie is van der Valk Solar Systems.

Totaal systeem vermogen: 106.470Wp

Jaarlijkse opwekking circa 94.530kWh

Bijzonder aan dit gebouw is dat het op een oude vuilstortplaats is gebouwd. Over hergebruik gesproken! Dit centrum fungeert als broedplaats en aanjager van duurzame innovatie. Het innovatieve kantoorgebouw van Ekwadraat en Koninklijke Oosterhof Holman bevat straks een zonnedak dat zeker bijdraagt aan een duurzame toekomst. En daar blijft het niet bij. Zo zijn er op de Energiecampus, waar het pand gevestigd is, plannen voor de bouw van een Bio-LNG fabriek en een vergistingsinstallatie die gas maakt van gras.

Wij zijn er trots op om mee te werken aan de plannen van dit innovatieve bedrijf.

Ekwadraat

Ekwadraat begeleidt (semi-)overheden, MKB-bedrijven en de industrie bij het realiseren van hun duurzame vraagstukken. Samen verduurzamen ze bedrijven en wijken, realiseren zonneparken, vergisters en warmtenetten. Doen energie-audits, energiebesparingsonderzoeken en energiemonitoring. Begeleiden indienings- en aanvraagtrajecten voor subsidies en vergunningen. Adviseren en begeleiden gemeentes bij het aardgasvrij maken van wijken. Doen warmtescans, haalbaarheidsstudies en ontwikkelen energieconcepten. In 19 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk adviesbureau met zo’n 60 man personeel.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek