Storing? 0800 3 234 234

1220 zonnepanelen voor manage Mennoruiters in Burgum

Het eerste gedeelte van de 1220 zonnepanelen hebben wij afgelopen week op de rijhallen van manage de Mennoruiters in Burgum geïnstalleerd. De zonnepanelen worden verdeeld over 4 daken. Deze daken zijn onlangs volledig vernieuwd. De manage zal hiermee zo’n 360.000kWh groene stroom per jaar opwekken. Met dit zonnepark kan er dus een flinke duurzame impact worden gemaakt. Zo draagt de rijvereniging bij aan het produceren van groene energie.

Wij leveren en monteren hierbij een nieuwe compact station van 630KVA samen met een nieuwe hoofdverdeler. Als je veel energie nodig hebt en aangesloten wordt op het hoogspanningsnet van de netbeheerder, heb je een Transformatorstation nodig. Transformatorstations zijn er in verschillende soorten: Compact, Betreedbaar of Inpandig. Met een compact station kiest de manage voor een station dat weinig ruimte inneemt en perfect werk levert.

Er worden 6 omvormers STP 50-40 van SMA geplaatst. Dit in combinatie met een onderconstructie van van der valk Solar systems. De montagesystemen voor zonnepanelen van Van der Valk Solar Systems zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen en wereldwijd geldende normeringen.

Om de exacte maatvoering van de daken te berekenen, hebben wij de daken van de manage, samen met Eyefly, ingevlogen met een drone.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw pand? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alle (on)mogelijkheden.

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek