Storing? 0800 3 234 234

1 oktober – foarut mei de handel

Zaterdag 1 oktober vindt u ons op het evenement Foarut mei de handel. Dit is een een negen kilometerslange handelsroute tussen Feanwâlden en Sumar. Ondernemend Noordoost Fryslân laat van 10:00 uur tot 16:00 uur zien wat de regio te bieden heeft. Naast bedrijvenpromoties en demonstraties, is er een braderie, een (kinder)rommelmarkt, kinderactiviteiten, unieke voertuigen, en optredens van bekende artiesten en koren uit de omgeving.

U vindt ons in blok 4 A13. Zie hier

Parkeren
Er zijn meerdere parkeerterreinen, maar kom als het mogelijk is op de fiets. Op de handelsroute is gratis vervoer aanwezig tussen de parkeerterreinen en de tussenliggende opstappunten.

Er rijden pendelbussen van en naar Dokkum (via Damwâld, Broeksterwâld), Drachten (via Opeinde, Nijega), Buitenpost (via Kootstertille) en Aldtsjerk (via Tytsjerk, Hurdegaryp). U kunt bij de buschauffeur een retourkaartje kopen voor 1 euro (kinderen t/m 11 jaar gratis). Toegang tot het evenement is gratis.

Foarút oer de As mei de handel is de laatste activiteit voorafgaand aan de opening van de Centrale As. Kijk voor meer informatie over de opstapplaatsen en de handelsroute op www.foarutmeidehandel.frl

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek