Storing? 0800 3 234 234

Logistiek

Eigen transport

Onze eigen transporttak maakt het hele proces af, en meer dan dat. Want onze logistieke dienstverlening is niet alleen inzetbaar om eigen projecten snel en flexibel op zijn plek te krijgen, het is ook inzetbaar voor derden.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei transporten. Of het nu gaat om aardappelkisten, pakken stro, zeecontainers of grote scheepsmotoren; uw transport is voor ons geen enkel probleem.

Met onze autolaadkraan kunnen we laden en verplaatsen tot een maximum van ruim 17 ton. Materialen voeren we direct aan op de bouw om vervolgens zelf te kunnen lossen of eventueel direct te monteren. Uit ervaring weten we dat onze combinatie ideaal te manoeuvreren is op bouwplaatsen met beperkte ruimte. De combinatie met gelijktijdig laden of lossen met de mobiele hijskraan houdt de snelheid er bovendien optimaal in. De vrachtauto is ook apart in te huren als mobiele hijskraan.

Transporteren en plaatsen houten schuur.

Speciaal transport

Aan alles zit een grens en dat geldt ook voor de maximale afmetingen en tonnages die wij mogen meenemen. Bij Damstra zijn afwijkende objecten en grote stellages immers al bijna gemeengoed. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ook speciaal transport voor de klant kunnen verzorgen. Precies op maat, voorzien van de benodigde materialen en ondersteund door alle ontheffingen die onderweg nodig zijn. Aan ons geeft u het vertrouwd uit handen.

 

Demontage en montage

Vervoeren is één, maar niet alles is meteen klaar voor vervoer. Zeker niet als het gaat om grote installaties die soms eerst nog verplaatst dienen te worden. In die gevallen levert Damstra niet alleen vervoer, maar ook een demontageteam. Eventueel zelfs weer in combinatie met aanvoer van een vervangende installatie inclusief montageteam. Dan staat het er niet alleen, dan werkt het ook. En moet er in zo’n specialistisch traject nog iets worden aangepast, dan is het voor u als klant prettig dat er maar één aanspreekpunt is.

Demonteren en transporteren van een generator.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek