Storing? 0800 3 234 234

Installatietechniek Groningen

Koninklijke Damstra Installatietechniek is een betrouwbare partner in de installatietechniek voor kleine en grotere projecten in Groningen en omstreken. Met méér dan 100 jaar ervaring in en gecertificeerde werknemers bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Projecten Installatietechniek Groningen?

Op zoek naar een installatiebedrijf in Groningen voor uw installatietechniek project? Damstra realiseert kleine en grotere installatietechniek projecten uit in Groningen en omstreken.

 

Bent u benieuwd wat Damstra voor u kan betekenen? Stel uw vraag aan één van onze professionele medewerkers of vraag direct een offerte aan!

offerte aanvragen

 

Installatietechniek Groningen

Waarom Damstra Installatietechniek

Koninklijke Damstra Installatietechniek is al méér dan 100 jaar een vertrouwd gezicht. Met méér dan 100 jaar ervaring bent u verzekerd van kwaliteit en een professioneel advies door gecertificeerde medewerkers. Naast kwaliteit gaat het bij Damstra Installatietechniek om innovatief denken, energiebesparing en zekerheid.

Meedenken met de klant, nauw overleg en een goede inventarisatie van de eisen van de opdrachtgevers zijn van groot belang. Zowel in nieuwbouw als verbouw worden projecten uitgevoerd, waarbij onze uitstekende geoutilleerde werkplaats, moderne gereedschappen en materialen een grote rol spelen.

Voordelen Damstra Installatietechniek Groningen

Meerwaarde Damstra Installatietechniek

Al méér dan een eeuw voeren wij diverse kleine en grotere projecten uit in uiteenlopende sectoren waarbij kwaliteit een must is. Wij vinden het belangrijk om een zo volledig mogelijke een inventarisering te maken van de eisen van het project en waarin wij meedenken met de klant voor een professioneel en passend advies. Ook voor onderhoud of renovatie van installatietechniek projecten in Groningen bent u bij Damstra aan het juiste adres.

Installatietechniek projecten

Damstra Installatietechniek voeren grote en kleinere projecten in uiteenlopende sectoren. Wij voeren onder andere projecten uit voor:

Damstra maakt geen onderscheid tussen kleine en grotere projecten!

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek