Duurzame techniek particulier

Installatiebedrijf Leeuwarden

Stel je voor: een comfortabel en duurzaam huis in Leeuwarden waar je elke dag geniet van een perfect binnenklimaat. Dat is wat Damstra Installatiebedrijf Leeuwarden je kan bieden. Al sinds 1910 zijn wij dé specialist in installatietechniek in Leeuwarden en omstreken en helpen we onze klanten om comfortabel te wonen, werken en leven met behulp van innovatieve oplossingen.

Bij Installatiebedrijf Damstra begrijpen we dat je huis jouw haven is. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, van loodgieterswerk en verwarming tot de nieuwste duurzame technologieën. Of je nu je woning energiezuiniger wilt maken met zonnepanelen, wilt overstappen op een warmtepomp, of je elektrische auto thuis wilt opladen met een laadpaal, wij staan voor je klaar.

Direct contact? 088 822 50 50
Installatiebedrijf Leeuwarden

Installatiebedrijf Leeuwarden

Damstra uw partner voor duurzame oplossingen

Samen naar een duurzame toekomst

Bij Damstra Installatiegroep geloven we sterk in een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. We streven ernaar om iedereen in staat te stellen comfortabel te wonen, werken en leven in een duurzaam klimaat van licht, lucht, water en warmte. Dit doen we door het aanbieden van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Zonnepanelen: Wil je profiteren van de onuitputtelijke kracht van de zon? Met zonnepanelen van Damstra bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een duurzame toekomst. Wij helpen je met het hele proces, van advies en offerte tot installatie en onderhoud. Lees alles over zonnepanelen aanschaffen >>

Warmtepompen: Stap over op een warmtepomp en verlaag je gasverbruik. Een warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht, de bodem of water en zet deze om in warmte voor je huis. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je energierekening. Lees alles over een warmtepomp aanschaffen >>

Laadpalen: Elektrisch rijden wordt steeds populairder en met een eigen laadpaal thuis maak je het jezelf nog gemakkelijker. Wij installeren laadpalen die passen bij jouw situatie en zorgen ervoor dat je altijd opgeladen de weg op kunt. Lees alles over een laadpaal aanschaffen >>

Installatiebedrijf Leeuwarden

Installatie van verwarmingssystemen

Bent u toe aan een nieuw verwarmingssysteem? Bij Damstra bieden we moderne en efficiënte verwarmingsoplossingen die niet alleen uw huis warm houden, maar ook bijdragen aan een lagere energierekening en een beter milieu. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een traditionele CV-ketel met waterstofbijmenging, een innovatieve oplossing die uw gasverbruik en CO2-uitstoot drastisch vermindert. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met de installatie van de nieuwste verwarmingssystemen in Leeuwarden.

Onderhoud CV-ketel Leeuwarden

Regelmatig onderhoud van uw CV-ketel is cruciaal om de levensduur en efficiëntie te waarborgen. Bij Damstra begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende verwarmingsinstallatie is voor uw comfort en veiligheid. Ons team van ervaren installateurs in Leeuwarden staat klaar om uw CV-ketel grondig te inspecteren en te onderhouden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw systeem in topconditie blijft. Plan vandaag nog uw onderhoudsbeurt en voorkom onverwachte storingen!

Hier komt een titel te staan

Op de website van de Belastingdienst vind je meer informatie over het btw-tarief op zonnepanelen.
Damstra Installatiebedrijf

Waarom kiezen voor Damstra?

Bij Damstra Installatiegroep streven we ernaar om onze klanten in Leeuwarden de best mogelijke service en oplossingen te bieden. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid maakt ons de ideale keuze voor al uw installatiebehoeften. Hier zijn enkele redenen waarom zoveel mensen in Leeuwarden voor Damstra kiezen:

Persoonlijke aanpak

Bij Damstra draait alles om jou. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken samen aan een oplossing die perfect bij je past. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je je gehoord voelt en dat we een oplossing op maat kunnen bieden.

Ervaren en gecertificeerde installateurs

Onze installateurs zijn hoogopgeleid en gecertificeerd, wat betekent dat u kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en regelgeving.

Duurzaamheid en innovatie

Bij Damstra zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen. Of het nu gaat om energiebesparing, het verminderen van CO2-uitstoot, of het integreren van de nieuwste technologieën, wij lopen voorop in de sector.

Familiebedrijf

Als hecht familiebedrijf zijn wij trots op de persoonlijke relaties die we opbouwen met onze klanten. Deze betrokkenheid en teamgeest zie je terug in alles wat we doen.

Damstra is specialist in alle aspecten van de installatietechniek en draagt dan ook met trots het predicaat ‘Koninklijk’. Wij geloven dat er een overvloed aan groene energie beschikbaar is – we hoeven alleen maar slim gebruik te maken van de kracht van de zon. Onze adviezen zijn vakkundig en persoonlijk. Zo maakt u de groene keuze die het beste bij u past. We zijn innovatieve denkers en vinden voor iedere situatie een oplossing. Kwaliteit is bij ons een voorwaarde, en zo regelen we ook de installatie van uw nieuwe zonnepanelen van A tot Z. Zo geniet u zo snel mogelijk van uw groene energie.

Duurzaam installatiebedrijf Damstra

Joost geeft u graag
een persoonlijk advies

Teamleden

Joost Vis

Adviseur Duurzaam Particulier
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.