Storing? 0800 3 234 234

Warmtepompen

30 jaar ervaring in warmtepompen

In 1992 ontwikkelde Damstra zijn eigen warmtepomp. Een warmtepomp is een energiezuinig apparaat dat warmte onttrekt aan de omgeving en omzet in bruikbare warmte. De warmte kan worden gebruikt voor verwarming en warm tapwater.

Een warmtepomp is eigenlijk een koelkast. Een koelkast gebruikt kou als transportmiddel om warmte te onttrekken. Zo onttrekt een warmtepomp warmte aan de aarde, water en lucht. Dit wordt gedaan met behulp van een mengsel van water en milieuvriendelijke antivriesmiddel.

Het hoogste rendement wordt bereikt wanneer de temperatuur van de bron hoog is en er voor verwarming gebruik kan worden gemaakt van een zogenaamd Laag Temperatuur Systeem. Dit zijn vloer- en wandverwarming in combinatie met een warmtepomp.

Naast het verwarmen kan de warmtepomp ook koelen. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van een comfortabel binnenklimaat. Lijkt dit u wat? Neem dan contact op met onze afdeling Duurzaam. Zij voorzien u van een advies wat gebaseerd is op uw situatie.

UPDATE

Door extreme drukte en materiaal schaarste is een tekort ontstaan aan warmtepompen. Dit houdt concreet voor u in dat wij op het moment geen warmtepompen meer leveren en plaatsen. Wij verwachten niet eerder dan einde van dit jaar dat de warmtepompen weer beschikbaar zijn. We houden u op de hoogte via onze site.

 

 

Vragen over warmtepompen?

Neem contact met ons op!

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek