Duurzame techniek particulier

Installatiebedrijf Drachten

Stel je eens voor: een duurzaam en comfortabel huis in Drachten, waar je elke dag geniet van een perfect binnenklimaat. Dit is precies wat Damstra installatiebedrijf Drachten voor jou kan realiseren. Sinds 1910 zijn wij de expert in installatietechniek in Drachten en omgeving. Met onze innovatieve oplossingen helpen wij klanten comfortabel te wonen, werken en leven.

Bij Installatiebedrijf Damstra begrijpen we hoe belangrijk jouw huis voor je is. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, van loodgieterswerk en verwarming tot de nieuwste duurzame technologieën. Of je nu je woning energiezuiniger wilt maken met zonnepanelen, wilt overstappen op een warmtepomp, of je elektrische auto thuis wilt opladen met een laadpaal, wij staan voor je klaar.

Direct contact? 088 822 50 50
Installatiebedrijf Drachten

Installatiebedrijf Drachten

Damstra uw partner voor duurzame oplossingen

Samen naar een duurzame groene toekomst

Bij Damstra zetten we jouw comfort en het milieu centraal. Met onze innovatieve oplossingen geniet je van een behaaglijk thuis en bespaar je op je energiekosten. Van zonnepanelen tot warmtepompen: wij maken jouw huis klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen: Haal de zon in huis en verlaag je energierekening! Met zonnepanelen van Damstra benut je de kracht van de zon om gratis energie op te wekken. Wij begeleiden je van A tot Z, zodat je zorgeloos kunt genieten van de voordelen van zonne-energie. Lees alles over zonnepanelen aanschaffen >>

Warmtepompen: Eenvoudig en efficiënt verwarmen met een warmtepomp. Onze ervaren installateurs zorgen voor een naadloze overgang naar duurzame verwarming. Geniet van jarenlang zorgeloos comfort. Lees alles over een warmtepomp aanschaffen >>

Laadpalen: Van advies tot installatie: wij regelen alles voor jouw laadpaal. Wij bieden een totaaloplossing voor het installeren van een laadpaal. Van een vrijblijvende adviesgesprek tot de aansluiting op jouw elektrische installatie: wij staan voor je klaar. Lees alles over een laadpaal aanschaffen >>

Installatiebedrijf Drachten

Installatie van verwarmingssystemen

Toe aan een toekomstbestendige verwarming voor je woning? Bij Damstra Installatiegroep denken we graag met je mee! We bieden slimme en duurzame verwarmingssystemen die niet alleen zorgen voor een warm huis, maar ook voor lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een traditionele CV-ketel met waterstofbijmenging – een innovatieve oplossing waarmee je flink bespaart op gasverbruik en CO2-uitstoot. Benieuwd naar de mogelijkheden in Drachten? Onze specialisten staan voor je klaar om de perfecte oplossing te vinden voor jouw woning.

Onderhoud CV-ketel Drachten

Het onderhoud van je CV-ketel klinkt misschien als een bijzaak, maar het is essentieel voor een efficiënt en veilig verwarmingssysteem. Bij Damstra snappen we dat een betrouwbaar werkende verwarming je huis pas écht comfortabel maakt. Onze ervaren technici in Drachten zorgen ervoor dat je CV-ketel in topvorm blijft. We inspecteren en onderhouden je systeem zorgvuldig, zodat je ongewenste storingen voorblijft en onbezorgd de winter doorkomt. Plan vandaag nog een onderhoudsbeurt, dan weet je zeker dat je warm en veilig blijft, zonder onverwachte verrassingen!

Damstra Installatiebedrijf

Waarom kiezen voor Damstra?

Bij Damstra Installatiegroep draait alles om jou als klant. Of je nu in Drachten woont of ergens anders, wij zetten ons in om je altijd de beste installatie-oplossingen te bieden. Wat ons bijzonder maakt? Onze combinatie van vakmanschap, innovatie en persoonlijke service. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en leveren maatwerk waar je op kunt bouwen. Daarom vertrouwen zoveel mensen in Drachten hun installatieprojecten aan ons toe. Wil je weten waarom?

Persoonlijke aanpak

Bij Damstra staan jouw wensen centraal. We nemen de tijd om echt te begrijpen wat je zoekt en werken nauw met je samen om een oplossing te vinden die helemaal bij jou past. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je je altijd gehoord voelt en dat we iets kunnen leveren dat perfect aansluit op jouw situatie.

Ervaren en gecertificeerde installateurs

Onze vakmensen voor je klaar met een schat aan kennis en ervaring. Ze zijn niet alleen goed opgeleid en gecertificeerd, maar blijven zich continu bijscholen. Zo ben je verzekerd van het meest actuele advies en een vakkundige installatie, volledig volgens de laatste normen en technieken. Innovatie zit in ons DNA, dus we zorgen er altijd voor dat we voorop lopen in ons vakgebied. Of het nu gaat om energiebesparing, duurzame oplossingen of slimme installaties, met ons kies je voor kwaliteit én toekomstbestendigheid.

Duurzaamheid en innovatie

Wij zijn altijd bezig om vooruit te denken. Of het nu gaat om energiebesparende oplossingen, CO2-reductie of het slim toepassen van de nieuwste technologieën: wij zetten elke dag weer stappen om onze klanten te helpen bij een duurzame toekomst. Innovatie zit in ons DNA en we zijn continu op zoek naar manieren om de installatietechniek slimmer, groener en toekomstbestendig te maken.

Familiebedrijf

Bij ons draait alles om samenwerking. Voor ons is elke klant een partner, en die band zie je terug in onze werkwijze. Het persoonlijke contact dat we opbouwen zorgt ervoor dat we niet alleen de beste oplossingen bieden, maar ook dat we altijd klaarstaan voor onze klanten. Zo bouwen we niet alleen projecten, maar ook duurzame relaties die de tand des tijds doorstaan.

Wij geloven in een toekomst waarin we optimaal gebruik maken van duurzame energie. Zonnepanelen spelen daarin een hoofdrol. De zon geeft elke dag meer dan genoeg energie – het is aan ons om deze slim op te vangen en om te zetten in bruikbare stroom. Bij Damstra staan we klaar om je te helpen met een persoonlijk en professioneel advies. Of je nu voor het eerst aan zonnepanelen denkt of al de knoop hebt doorgehakt, wij zorgen ervoor dat de installatie naadloos verloopt. Van advies tot montage, we begeleiden je van A tot Z zodat jij snel kunt genieten van je eigen groene energiebron.
Duurzaam installatiebedrijf Damstra

Joost geeft u graag
een persoonlijk advies

Teamleden

Joost Vis

Adviseur Duurzaam Particulier
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.