Storing? 0800 3 234 234

Zonnepanelen Drenthe

Een investering in zonnepanelen is een investering in groene stroom en kostenbesparing. Door de aanschaf van zonnepanelen gaat u geld besparen op uw elektriciteit rekening en investeert u in duurzame energie. Uw investering in schone energie levert u op de lange termijn meer rendement op.

 

Neem contact op
 

Damstra geeft u vrijblijvend advies en berekenen graag voor u de investering, opbrengst en terugverdientijd. Zonnepanelen in Drenthe worden geplaatst door gecertificeerde medewerkers van Damstra Installatietechniek.
Zonnepanelen Drenthe

Voordelen zonnepanelen uit Drenthe

  • Besparen op uw maandlasten
  • Geld terugverdienen door de teruglevering van stroom
  • Investeren in duurzame energie met zonnepanelen
  • Gratis advies van gecertificeerd personeel

Zonnepanelen in Drenthe

Na het plaatsen en juist afstellen kan een 250Wp zonnepaneel in Drenthe per jaar zo’n 400kWh schone elektriciteit opwekken. Dit is een besparing van ongeveer € 90,-. Het aantal kWh is afhankelijk van meerdere factoren, zoals plaatsing, hellingshoek en oppervlak. Wilt u advies over zonnepanelen uit Drenthe of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten of vraag gratis een offerte aan.

Zonnepanelen = energiebesparing = kostenbesparing

Dankzij de aanschaf van zonnepanelen gaat u met zonne-energie geld besparen in Drenthe. Met één zonnepaneel gaat u al besparen op uw maandlasten. Uw besparing op de energie rekening nog meer worden als u meerdere zonnepanelen laat plaatsen. Door het terugleveren van uw eigen opgewekte groene stroom aan energieleveranciers gaat u geld terugverdienen en levert u investering geld op.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

Damstra Installatietechniek
Al meer dan 100 jaar
ervaring
Gekwalificeerd personeel
en goedgekeurde materialen
Voorloper op het gebied
van duurzaamheid
24 uurs Storingsdienst
bel gratis 0800 3 234 234
© 2020 Koninklijke Damstra Installatietechniek