Storing? 0800 3 234 234

Zonneboilers in Groningen

Zonneboilers verwarmen water door zonne-energie. Een zonneboiler is een duurzame oplossing om het water in huis te verwarmen en u bespaart bijna de helft van uw gasrekening. Omdat de productie van de warmte niet altijd gelijk is aan de vraag, wordt het warme water bewaard in een voorraadvat. Hierdoor beschikt u altijd gratis over warm water via uw zonneboiler.

 

Neem contact op
 

Voordelen zonneboilers uit Groningen

 • Gratis warm water met zonneboilers
 • Geld besparen op uw gasrekening
 • Verbetering energielabel van uw woning
 • Gratis advies van gecertificeerd personeel

Zonneboilers Groningen

Hoe werkt een zonneboiler?

Op het dak van uw woning wordt een zonnecollector geplaatst. Deze is aangesloten op een buizenstelsel met daarin vloeistof. De zonnecollector verwarmt de vloeistof en transporteert de warmte door het buizenstelsel naar een boiler met leidingwater. De boiler is aangesloten op uw cv-ketel, die het water uit de boiler verwarmt. Op deze manier verwarmt uzelf het water op een duurzame manier en pakt u een besparing op uw maandlasten.

Besparen op elektriciteitskosten

Een zonneboiler helpt u niet alleen besparen op uw gasrekening, maar ook op uw energierekening. Normaal gesproken warmt u wasmachine zelf water op, maar als u hiervoor warm water uit uw boiler gebruikt, hoeft uw wasmachine het water niet zelf op te warmen waardoor de wasmachine minder stroom verbruikt.

Zonneboiler offerte in Friesland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en welke zonneboiler het beste bij u past? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag aan één van onze specialisten in Friesland.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2021 Koninklijke Damstra Installatietechniek