Storing? 0800 3 234 234

Subsidie voor een energie systeem

Koninklijke Damstra heeft subsidie voor de volgende activiteit(en) ontvangen:

Koninklijke Damstra Installatietechniek BV is actief op het gebied van de installatie van (duurzame) installatietechnische- en energievoorzieningen voor huishoudens, bedrijven en de non-profit en overheidsmarkt. Damstra levert ook veel (meer grootschalige) zonnepaneel-installaties aan bedrijven en instellingen. Het probleem dat men daarbij onderkent, is dat zonne-energie installaties te maken hebben met een piek in zonne-energie productie, maar dat de (piek-)vraag vaak op andere momenten plaatsvindt. Deze discrepantie heeft voor gebruikers (naar verwachting ook met name in de toekomst) nadelige consequenties; men kan overtollige (zonne-)energie niet opslaan en teruglevering van energie aan het net levert minder op dan aankoop van energie (het verschil tussen beiden zal alleen maar toenemen en in de nabije toekomst is het mogelijk dat teruglevering zelfs tegen betaling moet gaan plaatsvinden).

Doel is van dit project is de ontwikkeling van een technische oplossing om de onrendabele net-teruglevering van het surplus aan zonne-energie te voorkomen én piekverbruik te voorkomen, welke tevens leidt tot CO2-reductie.

Doel is van dit project is de ontwikkeling van een technische oplossing om de onrendabele net-teruglevering van het surplus aan zonne-energie te voorkomen én piekverbruik te voorkomen, welke tevens leidt tot CO2-reductie. Uiteindelijke doel is een zelfvoorzienende energie(-transitie-)systeem

 

DH2OS (VI19IK029)

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek