Storing? 0800 3 234 234

Naamswijziging WTRD

Op korte termijn wordt de naam van WTRD gewijzigd naar Damstra Service & Onderhoud. Hoewel wij niet langer onder de naam WTRD opereren blijft onze dienstverlening ongewijzigd. Wij behouden onze sterke punten en streven er – net als voorheen – naar om onze klanten en relaties optimaal van dienst te zijn en om ons te onderscheiden in de installatiebranche. Met onze nieuwe naam;  Damstra Service en Onderhoud is het duidelijker dat ook dit een onderdeel is van Koninklijke Damstra installatietechniek. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service!

Damstra Service en Onderhoud  

Met een team van bijna dertig medewerkers staan wij zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar om storingen te verhelpen. Onze monteurs verzorgen het periodiek onderhoud aan elektrische-, gas-, water-, cv- of koelinstallatie’s. Daarnaast doen wij het onderhoud en CFK-controles van koel- en vriesinstallaties. Voor storingen en onderhoud aan zwembadinstallaties en bij sportaccommodaties hebben wij gespecialiseerde technici in onze onderhoudsdienst.

Heeft u vragen over deze naamswijziging? Dan kunt u contact opnemen met Symen Damstra via 0511 405 151 of s.damstra@damstra.nl

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek