Storing? 0800 3 234 234

Trotse sponsor kinderlampex

Ook dit jaar zijn wij weer trotse sponsor van de Lampex in Driesum. Vanwege corona zal er alleen op zaterdag 26 september een coronaproof kinderlampex worden georganiseerd. Desalniettemin hebben wij er weer net zoveel zin in om de deelnemers bij ons op het terrein te zien vertrekken en na hun fysieke ronde weer enthousiast te onthalen.  

Wat is de Lampex?
LAMPEX staat voor Lytse AMPfibische EXpeditie. Het is afkomstig uit een traditie van het Engelse leger (hier heet het dan Wampex) waarbij jonge rekruten een weekend lang taken kregen in, op, over, onder en met water.

De Kinderlampex (of de Lytse Lampex) is een speciaal evenement voor alle kinderen in de Friese Wouden. Normaal gesproken wordt dit gehouden op de dag na de ‘echte ‘ Lampex. en is een korte route met veel survival-elementen en leuke spelletjes.

De eerste teams hebben zich inmiddels ingeschreven. Bij 250 aanmeldingen zal de inschrijving stoppen. Wil jij er ook bij zijn op 26 september? Schrijf je dan snel in via: https://lampex.nl/kl-inschrijven.html Deelnemen aan de Kinderlampex is helemaal gratis!

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek