Storing? 0800 3 234 234

Start bouw duurzaamste sporthal Texel

De sporthal in Den Burg te Texel wordt vervangen door een nieuw geheel duurzaam sportcomplex met een EPC waarde van 0. De nieuwbouw wordt all-electric en dus niet afhankelijk van  fossiele brandstoffen. De gasaansluiting is derhalve niet van toepassing. De warmte- en warmtapwateropwekking zal worden gerealiseerd door lucht/water warmtepompen.

Het complex wordt uitgevoerd met twee sportzalen van 16x28meter en één grote sportzaal van 28x48meter, de grote sportzaal kan opgedeeld worden in drie kleinere zalen.

In de zomer van 2019 zal het nieuwe sportcomplex opgeleverd worden. Koninklijke Damstra Installatietechniek B.V. is verantwoordelijke voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie. De volgende technische installaties worden door ons geleverd: water, sanitair, riolering, HWA installatie, verwarming, luchtbehandeling, elektrotechnische installatie, brandmeldinstallatie, camerabewaking en inbraakbeveiliging, omroep/geluidsinstallatie, data- telefonie installatie, LED verlichting, PV installatie en regelinstallatie.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek