Nieuws

Koninklijke Damstra is trotse sponsor van Carsten Nienhuis

Sinds 2022 zijn wij sponsor van alpine skiër Carsten Nienhuis. Carsten is een rijzende ster in de alpine skiwereld en combineert zijn passie voor snelheid en precisie met een gedreven mentaliteit om te excelleren op internationaal niveau.

Carsten’s toewijding en vastberadenheid om het hoogste niveau in zijn sport te bereiken, sluiten perfect aan bij onze waarden van vakmanschap en betrouwbaarheid. Net als Koninklijke Damstra streeft Carsten ernaar om altijd de beste resultaten te leveren, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Mede dankzij onze sponsoring kan Carsten zich volledig concentreren op zijn trainingen en wedstrijden, terwijl wij hem ondersteunen met de middelen die hij nodig heeft om te blijven presteren op topniveau. Of hij nu afdaalt van een ijzige piste of de perfecte lijn zoekt in een slalom, wij staan achter hem tijdens elke stap van zijn reis.

Het doel: de Olympische Winterspelen

Bij Koninklijke Damstra geloven we dat succes voortkomt uit toewijding, hard werken en het vertrouwen in de juiste partners. We zijn trots om Carsten te helpen zijn dromen te verwezenlijken en kijken ernaar uit om hem te zien groeien en schitteren op de Olympische Winterspelen 2025.

Blijf onze website en social media kanalen volgen voor updates over Carsten’s prestaties en onze samenwerking!

Op weg naar de Olympische Winterspelen

Op de sponsoravond van 3 oktober waren we aanwezig bij de première van een bijzondere documentaire over ons sponsortalent Carsten Nienhuis! Filmmaker Thessa Ramakers heeft ons een unieke inkijk gegeven van het leven in Oostenrijk, de trainingen maar ook de ups en downs van afgelopen seizoen.

sponsor

Carsten Nienhuis

Als driejarig jongetje stond Carsten Nienhuis huilend onderaan de piste omdat de liften gingen sluiten! Van kleins af aan is hij gefascineerd door deze prachtige sport en inmiddels investeert hij zijn tijd om de beste en de snelste alpine skiër te worden met als uiteindelijke doel: de Olympische Winterspelen.

Sponsoring