Storing? 0800 3 234 234

Open dag 2015 te Driezum

tbvopendag

Van wagenmakerij tot moderne installatietechniek; wij vieren dit jaar ons 105-jarig jubileum met een duurzame open dag op zaterdag 18 april van 10:00 tot 16:00 in Driezum. Onze open dag staat in het teken van duurzamen wonen/werken/recreëren, slimme installaties en energiebesparing. U kunt onder andere kennis maken met zonnepanelen, zonneboilers, LED- verlichting, laadpalen en energiemonitoring. Voor alle jonge bezoekers op onze open dag is er een playground; de Technobiel en Techniekstand van OTIB waarbij kinderen op allerlei manieren van techniek proeven en experimenten uitvoeren. De koffie staat klaar; wij hopen op 18 april kennis met u te maken!

 

Van de eerste activiteiten van ons bedrijf in Driezum in 1908 is geen bewijs. De koop van een pand in 1910 voor de wagenmakerij van Sietse van der Wiel is wel in geschriften vastgelegd. Hiermee legde Van der Wiel de basis voor Koninklijke Damstra Installatietechniek BV.

Damstra wordt inmiddels geleid door de vierde generatie en doet van alles in de installatietechniek. Wie samenwerkt met ons zal al snel merken hoe groot de honger is naar elke innovatie, naar de nieuwste toepassingen en naar vernuftige technieken. Die drang naar kennis en verbetering zorgde ervoor dat wij ons gespecialiseerd hebben in duurzame oplossingen. Daarmee richt het bedrijf zich op de markt van duurzaam wonen/werken/recreëren, slimme installaties en energiebesparing.

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek