Storing? 0800 3 234 234

Koninklijke Damstra Installatietechniek gecertificeerd als Tesla Powerwall installateur

Koninklijke Damstra Installatietechniek is door Tesla gecertificeerd als erkend Tesla Powerwall installateur! Tesla Powerwall is een thuis-batterij die kan worden geladen met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen. Powerwall heeft meer dan voldoende opslagcapaciteit voor een gemiddeld huishouden.

Wat is Tesla Powerwall?
Powerwall slaat de elektriciteit op die overdag door de zonnepanelen wordt gegenereerd. Op deze manier kan in de avond de woning van stroom worden  voorzien die overdag door de zonnepanelen zijn opgewekt. Hiermee wordt de kloof overbrugd tussen het moment dat zonlicht maximaal beschikbaar is en het moment dat vraag naar elektriciteit maximaal is. Zo maakt de klant dus dag en nacht gebruik van eigen zonne-energie omdat er niet hoeft te worden terug geleverd aan het net. Mocht de stroom uitvallen, dan kan met Powerwall  het hele  huis of bepaalde toestellen daarnaast van continue stroom worden voorzien.

‘Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve aanvullingen van ons assortiment en de extra mogelijkheden die we hierdoor kunnen bieden. TESLA Powerwall mag alléén verkocht en geïnstalleerd door het exclusieve  netwerk van hoge kwaliteit installateurs welke door Tesla zijn geselecteerd. Wij zijn trots dat wij hiervoor zijn geselecteerd’, aldus Teake Damstra, directeur Koninklijke Damstra Installatietechniek.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2021 Koninklijke Damstra Installatietechniek