Storing? 0800 3 234 234

Aangekomen in Dronryp bij de familie Roersma

Voor de verduurzaming voor de woningbouwcorporatie ‘afdeling Onderhoud’ Wonen Noardwest Fryslân (projectgroep woningaanpassing) zijn we aangekomen in Dronryp. Hier worden onder andere de woningen aan de Agneta Hubertstrjitte voorzien van zonnepanelen. Vandaag spraken we met heer Roersma van nummer 4. Samen met zijn vrouw woont hij al 55 jaar naar volle tevredenheid in zijn huis. Het aanleggen van de panelen met omvormer is deze ochtend snel verlopen; ‘De jongens dogge geweldich har bést, it is sa kreas!’ Op de zolder is de kabel vanuit de zonnepanelen in een bestaande kast weggewerkt.

Buiten wil meneer nog even poseren voor de bus samen met Sander waarna hij ons zijn gazon nog even showt. ‘Ha ik net in moaie blikke? Fjouwer kear yn ‘e wike meane en alle kearen pikestront!’.

De jongens van Damstra zitten nu op 36 van de 211 woningen en gaan de komende tijd verder in Dronryp by It String, Hoyte Roucomastrjitte, de Quaestiusstrjitte, de Welderingsstrjitte, de Gibbevlecht, de Douwe van Glinsstrjitte waarna ze verder gaan naar Bertlsum, Bitgum, Bitgummole, Deinum, Tzumearum en Easterbierrum.

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek