Storing? 0800 3 234 234

Veenwouden

Het installatiebedrijf voor uw installatiewerkzaamheden in en rondom Veenwouden!

Koninklijke Damstra is hét installatiebedrijf met de know-how en ervaring in de installatietechniek. Voor elk project in Veenwouden hebben wij de oplossing in huis. Door het jarenlange bestaan is deze ervaring en expertise opgebouwd. Kwalitatief materiaal en werk leveren is bij ons een voorwaarde. De nadruk wordt gelegd op het innovatief meedenken met de klant op o.a. het gebied van energiebesparing. Zekerheid bieden voor de klant is ook een belangrijk aspect in de werkwijze van Damstra. Zowel in de nieuw- als verbouw spelen onze uitstekende werkplaats, materialen en gereedschappen een grote rol.

Mogelijkheden in de duurzaamheid

Op het gebied van duurzame energie lopen wij als installatiebedrijf voor. Zo zijn wij al vanaf de jaren negentig bezig op dit gebied d.m.v. het ontwikkelen en toepassen van warmtepompen. Naast deze manier van duurzaam bezig zijn, plaatsen wij ook zonnepanelen, LED-verlichting en grijswatersystemen.

Vraag naar de vele mogelijkheden om het gebied van duurzame techniek!

Renovatieprojecten

Tegenwoordig een renovatie een goed alternatief voor nieuwbouw. Door de expertise in de renovatie van installaties is installatiebedrijf Damstra de keuze voor uw project. Daarnaast is het voor ons geen probleem wanneer uw pand in gebruik of bewoond is tijdens de werkzaamheden. Een strakke planning en flexibele werktijden moeten ervoor zorgen dat u zo min mogelijk tot last bent.

Logistieke mogelijkheden in Veenwouden en omgeving

De eigen transporttak maakt het proces compleet en meer dan dat. De logistieke mogelijkheden zijn niet alleen om eigen projecten flexibel en snel op locatie in Veenwouden te krijgen, maar is ook beschikbaar voor derden. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei transporten. Aardappelkisten, pakken stro of grote scheepsmotoren. U kunt het zo gek niet bedenken, wij transporteren het. Bij het (speciaal) vervoer van grote stellages en installaties is het natuurlijk nog niet klaar. Wij hebben demontage- en montageteams beschikbaar om het geheel compleet te maken of af te breken.

Service en onderhoud van installaties

WTRD Techno Service is de servicetak van Damstra en houdt zich onder andere bezig met inbedrijfstelling, onderhoud en service van de door Damstra gerealiseerde projecten.

WTRD Techno Service beschikt over ervaren en deskundige servicemonteurs. Met het oog op de ervaring van gister naar de ontwikkelingen van morgen!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek