Storing? 0800 3 234 234

Oosterwolde

Heeft u een installatiebedrijf nodig in Oosterwolde? Damstra Installatietechnieken is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Het installatiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in de installatietechniek

Koninklijke Damstra is een specialist in alle vakken van de installatietechniek. In de afgelopen honderd jaar is er een grote schat aan ervaring en expertise opgebouwd door de realisatie en ontwikkeling van diverse grote en kleine projecten. De kwaliteit is een voorwaarde in het proces en de realisatie. Goed inventariseren van de behoeften en het nauwe overleg met de klant is één van de belangrijke aspecten van de werkwijze van Installatiebedrijf Damstra. Zowel in de verbouw als in de nieuwbouw wordt er gewerkt met de beste werkplaats, gereedschap en materiaal.

Renovaties van installaties in Oosterwolde

Op het moment is een renovatie een goed alternatief voor het plaatsen van nieuwbouw. Wij als installatiebedrijf hebben een ruime ervaring en deskundigheid in het renoveren van installaties in bestaande gebouwen. Het is voor ons geen enkele belemmering wanneer het pand bewoond of in gebruik is tijdens de renovatiewerkzaamheden. We willen u zo min mogelijk tot last zijn tijdens het project, daarom werken wij met een strakke planning en flexibele werktijden.

Duurzame oplossingen.

Wij zijn een voorloper op het gebied van duurzame techniek. Wie samen met ons werkt aan installatieproject, komt er al snel achter hoe groot de honger is naar elke innovatie, naar de nieuwste mogelijkheden en naar de meest vernuftige technieken. De drang naar kennis en verbetering heeft er toe geleid dat Installatiebedrijf Damstra al sinds de jaren negentig bezig was met de ontwikkeling en toepassingen van duurzame techniek.

Vraag naar de vele mogelijkheden om het gebied van duurzaamheid!

Transport naar, vanuit en in Oosterwolde

Om het installatieproces compleet te maken, hebben wij de logistiek in eigen handen. Onze transportmogelijkheden zijn niet alleen inzetbaar voor onze eigen projecten in Oosterwolde, maar ook voor derden. Ook wanneer het gaat om ingewikkelde en op maat gemaakt transport naar, vanuit en in Oosterwolde, moet u bij ons zijn.

Om het proces nog completer te maken zorgen wij ook voor (de)montageteams om grote stellages op- en af te breken. Het staat niet alleen, het werkt.

Service, onderhoud en keuringen van installaties in Oosterwolde

Voor service en onderhoud bent u bij ons ook op het juiste adres. Dankzij de servicetak van installatiebedrijf WTRD Techno Service leveren wij de inbedrijfsstelling, service en onderhoud dat u nodig heeft. De monteurs zijn ervaren en deskundig op vereiste werkgebied. Daarnaast zijn onze monteurs gekwalificeerd voor diverse kwaliteitskeuringen.
Wilt u meer weten over mogelijkheden in samenwerking met Koninklijke Damstra, neem dan contact op!

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek