Storing? 0800 3 234 234

Drachten

Een installatiebedrijf nodig in Drachten? Damstra Installatietechnieken is de juiste partner voor al uw installatie klussen. Damstra is een installatiebedrijf met jarenlange ervaring en een scherp oog voor kwaliteit.

Een installatiebedrijf met de ervaring en expertise nodig in Drachten en omgeving?

Damstra is in alle aspecten en hoeken van de installatietechniek een specialist. Door het jarenlange bestaan is er een ruime ervaring en expertise opgebouwd door de realisatie van kleine en grote projecten. Daarom zijn wij de keuze voor uw installatie werkzaamheden in Drachten en omstreken. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend, daarnaast is het innovatief meedenken, nadenken over energiebesparing en de zekerheid voor de klant van zeer groot belang. Zowel in nieuwbouw als in verbouw spelen onze uitstekende werkplaats, moderne gereedschappen en materialen een grote rol.

Duurzame oplossingen in Drachten

Installatiebedrijf Damstra loopt voor in ontwikkelen en uitvoeren van duurzame oplossingen. Wie samenwerkt met ons komt er snel achter hoe groot de honger is bij ons als installatiebedrijf naar elke vorm van innovatie op het gebied van duurzaamheid. Zonnepanelen, LED-verlichting en zonneboilers. Dit zijn enkele voorbeelden waarmee wij u verder kunnen helpen op het gebied van duurzaamheid.

Vraag naar de vele mogelijkheden op het gebied van duurzame techniek!

Logistieke voordelen in Drachten en omstreken

Wij maken het proces compleet door het in eigen beheer hebben van de logistiek. Dit betekent dat wij nog sneller en flexibeler op locatie in Drachten zijn. Door het direct aanvoeren van materialen kan er snel en effectief gestart worden met de werkzaamheden. Daarnaast is ons transport ook beschikbaar voor derden. Speciaal en intensief transport kan ook op maat gemaakt worden. Het leveren van (de)montageteams behoort ook tot één van de specialiteiten van Damstra.

Een renovatieproject in Drachten?

Renovatie in plaats van nieuwbouw? Wij kunnen het ons heel goed voorstellen. Wij hebben een ruime ervaring in de renovatie van installaties in bestaande gebouwen. Het is voor ons geen enkel struikelblok wanneer het pand bewoond of in gebruik is tijdens de renovatie. Door het hanteren van een strakke planning en flexibele werktijden streven wij naar zo min mogelijk overlast voor de klant.

Service en onderhoud

WTRD Techno Service is de servicetak van Damstra die zich onder andere bezighoudt met inbedrijfstelling, onderhoud en service van de gerealiseerde projecten van Damstra.

Bent u opzoek naar een installatiebedrijf die u verder helpt op het gebied van installatietechniek en duurzaamheid? Wij zijn er voor u. We laten u graag zien waarom!

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek