Storing? 0800 3 234 234

Burgum

Een installatiebedrijf met veel expertise en ervaring in Burgum nodig?

Koninklijke Damstra is een specialist in alle hoeken van de installatietechniek. Door de jarenlange ervaring en know-how zijn wij het installatiebedrijf voor uw kleine en grote projecten in Burgum. Bij ons gaat het niet alleen om de kwaliteit (vanzelfsprekend) van het geleverde werk, maar het gaat ook om innovatief meedenken, energiebesparing en de zekerheid voor de klant. Van groot belang is het in kaart brengen van de behoefte en de eisen van de klant. Daarnaast is het ook belangrijk om nauw te overleggen en mee te denken met de klant.

Bent u benieuwd wat Damstra voor u kan betekenen? Stel uw vraag aan één van onze professionele medewerkers of vraag direct een offerte aan!
offerte aanvragen

Mogelijkheden in de duurzaamheid

Al sinds de jaren negentig zijn wij actief bezig met deze techniek in de vorm van het ontwikkelen en toepassen van warmtepompen. Kortom, wij lopen voorop op het gebied van duurzame techniek. Wie samenwerkt met ons merkt al snel de honger en ambitie naar innovatie. Zonnepanelen, LED-verlichting en zonneboilers. Dit zijn enkele voorbeelden waarmee wij u verder kunnen helpen op het gebied van duurzaamheid.

Vraag naar de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid!

Logistiek in eigen hand

Wij maken het proces compleet door de logistiek ook in eigen hand te hebben. Door de logistiek in eigen beheer te hebben als installatiebedrijf, zijn wij sneller en flexibeler op locatie in Burgum en omgeving. Onze transporttak is ook inzetbaar voor derden. Naast het normale transport is er ook een mogelijkheid tot transport op maat. Wij leveren ook de handen die nodig zijn voor het monteren en demonteren van grote stellages en andere opstellingen. Het staat niet alleen, het werkt.

Renovatie

Renoveren van installaties is op dit moment een uitstekend alternatief voor het plaatsen van nieuwe. In de renovatie is ook een ruime expertise en ervaring. Voor ons is het geen probleem wanneer uw pand bewoond of in gebruik is tijdens de renovatie. Een strakke planning en flexibele werktijden zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de klant.

Service en onderhoud

WTRD Techno Service is de tak die zich bezighoudt met de inbedrijfstelling, service en onderhoud van de door installatiebedrijven Damstra gerealiseerde projecten. De service en het onderhoud is in handen van ervaren en deskundige servicemonteurs.

Meer weten over mogelijkheden in samenwerking met Koninklijke Damstra, neem dan contact op!

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek